FAQ Triathlon Montfoort

FAQ

Kon Adfys Triathlon Montfoort niet verplaatst worden later in 2020?

Gezien de onduidelijkheid over alle ontwikkelingen rondom het corona virus, alle voorbereidingen die door de organisatie gedaan moeten worden, overige evenementen welke gepland staan en het verkrijgen van de vergunning heeft de organisatie besloten dit evenement af te lassen.

Hoe zit het met het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld kan volledig worden terugbetaald. Mocht je dit willen, laat dit dan even weten door te mailen naar triathlonmontfoort@outlook.com. Deelnemers kunnen er ook voor kiezen hun inschrijving door te schuiven naar editie 2021! Je bent dan weer gegarandeerd van deelname.

Heb ik nu garantie voor deelname aan editie 2021?

Alle deelnemers welke ingeschreven hadden voor editie 2020 kunnen hun deelname doorzetten voor editie 2021. Je bent dan gegarandeerd van deelname.

Mocht je je als deelnemer uit hebben geschreven, zullen we je uiteraard weer persoonlijk benaderen zodra de inschrijving voor editie 2021 weer geopend is. Je dient je dan weer opnieuw aan te melden (garantie voor deelname kunnen wij dan echter niet geven).

Wat betekent het annuleren van het evenement voor mijn aanmelding als sponsor?

Alle reeds aangemelde sponsors worden persoonlijk benaderd of we de sponsoring door mogen zetten naar 2021.

Wat betekent het annuleren van het evenement voor mijn aanmelding als vrijwilliger?

Allereerst willen wij je nogmaals bedanken voor je aanmelding. Wij hopen dat we je volgend jaar weer mogen benaderen als vrijwilliger. Wil je je nu alvast aanmelden als vrijwilliger voor editie 2021? Graag! Meld je dan aan via de website https://triathlonmontfoort.nl/vrijwilligers/

Onze sponsoren

Als sponsor van de triathlon Montfoort draag je bij aan één van de sportiefste evenementen in Montfoort en een gezonde levensstijl! Onderstaande sponsoren gingen u voor!

Contact

E. triathlonmontfoort@outlook.com

Over Triathlon Montfoort

De twee vrienden John de Wissel en Wouter Agterberg vonden dat het Montfoort ontbrak aan een sportieve uitdaging voor de allround sporter.